ОДРЖАН САСТАНАК ОДБОРА ПОВЕРЕНИКА НАШЕГ СИНДИКАТА

Дана 26.01.2018. године одржан је састанак Одбора повереника нашег синдиката. Теме састанка биле су социјално економски статус чланова нашег синдиката, примена Колективног уговора, поклон чланицама нашег синдиката за 8.Март, Програм пословања ЈП ЕТВ за 2018. годину...

Везано за горе наведене теме донете су следеће одлуке:

1. Одлука о упућивања дописа пословодству предузећа о конкретним корацима које се преузимају како би се запосленима у ЈП ЕТВ вратио неправедно узети део личног дохотка;
  2. Одлука о упућивања допису пословодству нашег предузећа у којем ћемо тражити поштовања одредби Колективног уговора везано за доношење аката којима се уређују права, обавезе и одговорности запослених код послодавца.
  3. Одлука о додели неповратне солидарне помоћи члановима нашег синдиката;
  4. Одлука о додели поклона чланицама нашег синдиката за 8. март.

Образложење горе наведених одлука можете погледати овде.

Обавештавамо чланове да је наш синдикат склопио уговор са трговинским предузећем Gorenje doo чиме смо омогућили куповину свих производа наведеног предузећа по важећим малопродајним цена у моменту куповине, на одложено плаћање до 12 месечних рата, без камате, путем административне забране на лична примања.

Понуду предузећа Gorenje doo можете погледати на www.gorenje.rs

Обавештавамо чланове да је наш синдикат склопио уговор са туристичком организацијом EVRO-TURS на основу којег ће сви наши чланови моћи да користе услуге ове организације по специјалним условима:

1. Плаћање до краја текуће године путем административне забране без икаквог учешћа;
  2. Попуст од 10% на цену аранжмана за апартмански смештај у сезони и пакет аранжмане ван сезоне (важи само за чланове нашег синдиката).

Понуду туристичког предузећа EVRO-TURS можете погледати на www.evro-turs.rs

Налазите се на: Вести ОДРЖАН САСТАНАК ОДБОРА ПОВЕРЕНИКА НАШЕГ СИНДИКАТА