ОБАВЕШТЕЊЕ

Оцена корисника: / 0
ЛошеНајбоље

Синдикат ЈП ЕТВ упутио допис В.д. директору ЈП ЕТВ, којим тражи поштовање одредби Правилника и других аката ЈП „Емисиона техника и везе“.

Повод за овај допис је пре свега потписивање новог уговора за вршење услуге мобилне телефоније у Предузећу. Мишљења смо да су се тиме стекли услови да сви запослени у ЈП ЕТВ добију службене мобилне телефоне са осговарајућом опремом као и претплатничке картице мобилног оператера са којим је потписан уговор. Приоритет у додели службених мобилних телефона морају да имају запослени који до сада нису задуживали исте односно који су задуживали полуисправне и неадекватне мобилне телефоне.

Синдикат ЈП ЕТВ сматра да је крајње време да се прекине пракса поделе претплатничких картица мобилног оператера и службених мобилних телефона по принципу пријатељских, кумовских и сл. веза. Мора да се прекине и пракса поделе службених мобилних телефона чија је реална вредност преко 100.ооо динара. Сигурни смо да и мобилни телефони са вишеструко мањом вредношћу могу да задовоље критеријеме посла који поједини запослени обављају. На тај начин уосталом отвориће се и могућност да много већи број запослених добије службене мобилне телефоне.

Комплетан допис В.д. директору ЈП ЕТВ можете погледати овде.

Налазите се на: Вести ОБАВЕШТЕЊЕ