Проблеми у функционисању нашег предузећа

После трагичне смрти В.д. директора ЈП „Емисиона техника и везе“ 10.04.2022. год. наше предузеће остало је без лица које има овлашћење да доноси пословне одлуке и потписује пословну документацију неопходну за нормално функционисање предузећа. Све ово резултирало је блокадом предузећа у делу који се односи на финансирање редовних активности предузећа као и исплате зарада и других примања запосленима у предузећу.

Обзиром да запослени у нашем предузећу већ месец дана немају никаква новчана примања (зарада, дневница за службено путовање, хранарина, превоз, солидарна давања...) озбиљно је угрожена њихова егзистенција, уз напомену да Влада Републике Србије још увек није именовала новог законског заступника за ЈП ЕТВ, наш синдикат је у сарадњи са централом нашег синдиката, Конфедерацијом слободних синдиката, 10.05.2022. год. упутио допис Влади Републике Србије са захтевом за хитно поступање и именовање овлашћеног лица за ЈП „Емисиона техника и везе“.

Допис Влади Републике Србије погледајте погледајте овде.

Налазите се на: Вести Проблеми у функционисању нашег предузећа