Обавештење

Комисија репрезентативног Синдиката ЈП ЕТВ у саставу:

1. Томица Илић
  2. Владимир Николић
  3. Зоран Стевановић
Дана 05.04.2019. године извукла је добитнике солидарних давања нашег синдиката а све у складу са одлуком Одбора повереника Синдиката ЈП ЕТВ да се сваког месеца додели неповратна солидарна помоћ за најмање два наша члана, у износу од по 5.000,оо динара.
Добитницу су:
  • Април 2019. год. – Душан Томашевић, Милан Ковачевић, Гордана Гајић;
  • Мај 2019. год. – Владимир Остојић, Саша Сретеновић, Мирослав Станојевић;
  • Јун 2019. год. – Злата Ивановић, Душан Јевтић, Гојко Лазаревић.
Честитамо добитницима, осталим члановима нашег синдиката желимо више среће у наредном извлачењу које ће бити у јулу 2019. год.

Синдикат ЈП ЕТВ свим својим чланицама честита 8. Март - Међународни дан жена

Колективни уговор ЈП ЕТВ

Наш синдикат покренуо иницијативу за почетак преговора и усаглашавање ставова са пословодством Предузећа, а све везано за потписивање новог Колективног уговора за ЈП „Емисиона техника и везе“.

Да вас подсетимо, Колективни уговор за ЈП ЕТВ потписан је 27.06.2016.године са роком важења од три (3) године. До потписивања новог Колективног уговора чека нас трновит пут преговора, прво са пословодством Предузећа а након тога и са представницима министарстава. Обзиром на не тако лепа искуства око динамике свих наведених дешавања наш синдикат је благовремено поднео иницијативу за почетак преговора.

Очекујемо да први, прелиминарни састанци са представницима Предузећа крену већ почетком октобра 2018. године.

Молимо све наше чланове да нам доставе све сугестије, примедбе и предлоге а све у циљу формулисања одредби новог Колективног уговора који ће, искрено се надамо побољшати услове рада и зарадa запослених у ЈП „Емисиона техника и везе“.

Све Ваше предлоге можете слати на имејл адресу Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Обавештење

Комисија репрезентативног Синдиката ЈП ЕТВ у саставу:

1. Владимир Николић
  2. Марко Нинчић
  3. Милан Остојић
Дана 13.09.2018. године извукла је добитнике солидарних давања нашег синдиката а све у складу са одлуком Одбора повереника нашег синдиката да се сваког месеца за најмање два члана нашег синдиката обезбеди солидарна помоћ од по 5.000,оо динара.
Добитници су:
  1. Октобар 2018. год. – Кнежевић Дејан, Илић Томица и Томановић Александар;
  2. Новембар 2018. год. – Хајнал Валентина, Антић Петар и Алексић Ненад;
  3. Децембар 2018.год. – Стојановић Дејан, Тошић Миланче и Станковић Миладин.
Честитамо добитницима, осталим члановима нашег синдиката желимо више среће у наредном извлачењу које ће бити у децембру 2018. год.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Синдикат ЈП ЕТВ упутио допис В.д. директору ЈП ЕТВ, којим тражи поштовање одредби Правилника и других аката ЈП „Емисиона техника и везе“.

Повод за овај допис је пре свега потписивање новог уговора за вршење услуге мобилне телефоније у Предузећу. Мишљења смо да су се тиме стекли услови да сви запослени у ЈП ЕТВ добију службене мобилне телефоне са осговарајућом опремом као и претплатничке картице мобилног оператера са којим је потписан уговор. Приоритет у додели службених мобилних телефона морају да имају запослени који до сада нису задуживали исте односно који су задуживали полуисправне и неадекватне мобилне телефоне.

Синдикат ЈП ЕТВ сматра да је крајње време да се прекине пракса поделе претплатничких картица мобилног оператера и службених мобилних телефона по принципу пријатељских, кумовских и сл. веза. Мора да се прекине и пракса поделе службених мобилних телефона чија је реална вредност преко 100.ооо динара. Сигурни смо да и мобилни телефони са вишеструко мањом вредношћу могу да задовоље критеријеме посла који поједини запослени обављају. На тај начин уосталом отвориће се и могућност да много већи број запослених добије службене мобилне телефоне.

Комплетан допис В.д. директору ЈП ЕТВ можете погледати овде.

Страна 1 од 12

Посећени смо